Cliënt ervaringen

Arie:
“Ik krijg sinds 2004 begeleiding van ab hulp Twente. Ik zat toen behoorlijk in de ellende. Gelukkig heeft mijn begeleider van ab hulp Twente me toen snel geholpen om alles weer op de rit te krijgen. Ze regelde niet alleen praktische zaken, maar we voerden ook veel gesprekken. Daardoor ging het al snel weer beter met me.
Ook nu praten we nog vaak over zaken die me bezighouden. Mijn begeleider is mijn klankbord. We hebben samen echt een vertrouwensband opgebouwd. Verder helpt mijn begeleider me onder meer met de administratie, want zelf heb ik moeite met lezen en schrijven.
Kortom, dankzij ab hulp Twente is mijn leven er stukken beter op geworden!”

Anne-Marie:
“Twee dagen per week komt mijn begeleider van ab hulpTwente bij mij thuis. Ze helpt me met papierwerk, bijvoorbeeld formulieren invullen, en ondersteunt me bij het huishouden en bij de opvoeding van mijn zoontje. Als er op andere dagen iets is, dan kan ik haar bellen.
Mijn begeleider is er echt voor mij. Het is ook fijn om altijd je verhaal kwijt te kunnen aan een vast persoon. Vooral omdat er ook soms privézaken ter sprake komen. Die blijven dan tussen mij en mijn begeleider. Dat voelt wel zo vertrouwd.
Sinds kort zit ik in de cliëntenraad van ab hulp Twente. We zijn nog maar net begonnen, maar het is erg leuk en nuttig werk. We geven onze mening over zaken en daar wordt naar geluisterd.
Al met al ben ik heel tevreden over AB Hulp Twente.”