Wie zijn we

AB hulp

Cliënten staan bij ab hulp Twente centraal. ab hulp Twente biedt begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking in hun eigen woonomgeving. Tevens bieden wij dagbesteding. Vanaf 2004 is ab hulp Twente uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Kernwoorden/waarden van ab hulp Twente zijn;

  • Respect en vertrouwen
  • Juiste match tussen client – medewerker
  • Bewustwording (waarom krijgt u zorg en waarom bieden wij zorg)
  • Efficient – effectief werken

ab hulp Twente is een kleinschalige én professionele organisatie. Onze zorg is van hoge kwaliteit. We werken met een digitaal zorgdossier.

ab hulp Twente is HKZ gecertificeerd. We besteden aandacht aan scholing van medewerkers.  We schakelen zonodig externe deskundigen in, zoals een orthopedagoog.
ab hulp Twente heeft een cliëntenraad. 

Kwaliteit 
Ab Hulp doet er alles aan om kwalitatief goede zorg te bieden. Om dit te waarborgen vindt Ab Hulp het van belang aandacht te hebben voor u als cliënt. Heeft u een verbeterpunt, idee of compliment? Maak dit dan kenbaar aan de organisatie. Wij behandelen uw reactie in vertrouwen.

Heeft u vragen over onze werkwijze, het kwaliteitssysteem? Of wilt u meer informatie over de vertrouwenspersoon en/of onafhankelijke geschillencommissie? Dan kunt u contact opnemen. Ab hulp is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 0541-534232.

Privacy reglement
Wilt u inzage in het privacy reglement van Ab hulp? Neem dan contact op. Ab hulp is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op telefoonnummer 0541-534232.